• BEAUTIFIL II

  Kompozit – Giomera, svetovna posebnost!
  Kompozit, ki zaradi svoje sestave – kombinacije predreagiranega glasionomera in nano delcev (GIOMERa) – poleg izrednih mehanskih lastnosti oddaja tudi flour.

 • BEAUTIFIL Flow Plus F00

  Tekoči kompozit, ki ne teče "Tekoča zamenjava za Beautifil II!"

 • ResiCem

  Univerzalni adhezivni sistem – radiopačen, "dual cure", enostavno rokovanje, izredno ugodna cena!

 • Polirni sistem Super–Snap

  Polirni sistem za poliranje interdentalnih prostorov.
  Brez kovinskega delca na sredini diska.

 • Polirni sistem OneGloss

  Polirniki iz aluminijevega oksida in silikona za manjše korekture in visokosijajno poliranje kompozitnih polnil ter sklenine.

 • CeraMaster Finishing
  & Polishing Set

  Sistem abrazivov – korak za korakom, za končno oblikovanje in poliranje keramičnih restavracij.

 • CompoMaster Finishing
  & Polishing Set CA/FG

  Kombinacija polirnikov po sistemu korak za korakom, za kolenčnik in turbino, ki je namenjen končnemu oblikovanju ter poliranju kompozitnih polnitev.

Talladium

Talladium je ameriško družinsko podjetje, ki ga zaznamujejo inovacije na področju posebnih zlitin. Njihov najbolj značilen proizvod je zagotovo dentalna zlitina, proizvedena po posebnem postopku. Talladiumov bio-medicinski raziskovalni laboratorij je prilagodil vesoljsko tehnologijo za proizvodnjo zlitine namenjene nanašanju dentalne keramike.

Njihova formula bazira na uporabi enake tehnologije, kot jo je NASA uporabila pri izdelavi keramičnih zaščitnih ploščic pri vesoljskem programu Apollo. Formula omogoča zlitini Tilite enako stopnjo absorbcije toplote kot keramika, kar izključuje t.i. stres in sev med zlitino in keramiko, za zagotavljanje odlične vezave med omenjenima materialoma.

Zlitina Tilite® ponuja štiri različne tipe modulov elastičnosti. Vstavljenih je preko 125 milijonov enot brez vsakršnega biološkega problema. Podjetje Talladium je za zaščito pacienta, zdravnika in laboratorija sklenilo zavarovalno polico v vrednosti 5.000.000 USD. Zlitina je F.D.A. potrjena, ISO 9002 Certificirana in ima CE0413 certifikat. Je 100% medicinsko čista zlitina.

www.talladium.com