• BEAUTIFIL II

  Kompozit – Giomera, svetovna posebnost!
  Kompozit, ki zaradi svoje sestave – kombinacije predreagiranega glasionomera in nano delcev (GIOMERa) – poleg izrednih mehanskih lastnosti oddaja tudi flour.

 • BEAUTIFIL Flow Plus F00

  Tekoči kompozit, ki ne teče "Tekoča zamenjava za Beautifil II!"

 • ResiCem

  Univerzalni adhezivni sistem – radiopačen, "dual cure", enostavno rokovanje, izredno ugodna cena!

 • Polirni sistem Super–Snap

  Polirni sistem za poliranje interdentalnih prostorov.
  Brez kovinskega delca na sredini diska.

 • Polirni sistem OneGloss

  Polirniki iz aluminijevega oksida in silikona za manjše korekture in visokosijajno poliranje kompozitnih polnil ter sklenine.

 • CeraMaster Finishing
  & Polishing Set

  Sistem abrazivov – korak za korakom, za končno oblikovanje in poliranje keramičnih restavracij.

 • CompoMaster Finishing
  & Polishing Set CA/FG

  Kombinacija polirnikov po sistemu korak za korakom, za kolenčnik in turbino, ki je namenjen končnemu oblikovanju ter poliranju kompozitnih polnitev.

Rocky Mountain Orthodontics Inc.

Rocky Mountain® Ortodontics (RMO) ima svoje začetke okoli leta 1930. Od takrat je družba izvedla dramatičen napredek v ortodontski znanosti. RMO je danes uveljavljeno podjetje in eno izmed vodilnih na sicer hitro razvijajočem se področju – na področju, ki je skozi destletja ljudem pomagalo reševati probleme, kljub težavam z napačno raslimi zobmi. Od samega začetka je RMO poznano kot podjetje energije in idej – . lastnosti, ki ostanejo v jedru filozofije tudi današnje družbe .

RMO je veliko več kot le posel in modela odličnosti. Podjetje je med ortodonskimi podjetji najstarejše v zasebni lasti v Združenih državah Amerike in v Denverju velja kot institucija, ki je neločljivo povezana z zgodovino Denverja in same ortodontije.

www.rmoeurope.com